90.2% elektrisch in januari !

90.2% elektrisch in januari !

Als je een gebruiksprofiel hebt met relatief korte ritten dan kan je bijna alles elektrisch doen met de PHEV. Mijn woon-werk afstand is 25-30km enkele reis en ik kan op mijn werk laden.
Ik heb in januari alle ritten gelogd in de PHEV Watchdog app. Totaal 1269km gereden waarvan 1144 elektrisch. Mijn EV score komt op 90.2%
Dit had waarschijnlijk nog wat beter kunnen zijn bij hogere temperaturen, want de motor slaat vaak aan als je de verwarming aanzet. Daarom heb ik ook vaak zonder verwarming gereden. Voorverwarmd aan de lader en met de stoelverwarming aan is dit geen probleem.

Hieronder de score jan januari en december. In december was mijn score wat lager, waarschijnlijk omdat ik daar 2 langere ritten van 120km had.

Reacties zijn gesloten.